Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا ، عباسعلی باقری مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در برنامه پرسشگر با بیان اینکه افزایش کیفیت آموزش به رشد نیروی انسانی باکیفیت در کشور منجر می‌شود، اظهار داشت: در 35 سال گذشته همواره حق‌التدریس‌ها در آموزش و پرورش خدمت کرده‌اند و آموزش و پرورش همواره به خدمات آنها احتیاج داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دهه 60 و با افزایش جمعیت دانش‌آموزی، مدارس 2 و سه شیفته داشتیم و نیروی حق‌التدریس بسیاری جذب شدند که کم‌کم استخدام آموزش و پرورش شدند و اکنون این معلمان به سن بازنشستگی رسیده‌اند و تا سال 1400، 320 هزار معلم بازنشسته خواهند شد.

باقری اضافه کرد:‌ شهر تهران هم اکنون یک میلیون و 100 هزار دانش‌آموز دارد که پیش‌بینی می‌شود تا سال 1400 این میزان به یک میلیون و 350 هزار نفر برسد که نشان‌دهنده رشد جمعیت دانش‌آموزی در چند سال آینده خواهد بود.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: با توجه به این روند رو به رشد تعداد دانش‌آموزان،‌ آمار بازنشستگی بالای فرهنگیان و سه ساله شدن دوره فنی و حرفه‌ای و کاردانش به جذب 50 هزار معلم در سال آینده نیازمند هستیم.

وی با اشاره به اضافه شدن یکباره پایه ششم به مقطع ابتدایی، گفت: در آن سال یک شبه 50 هزار معلم ابتدایی کم آوردیم و ناچار شدیم افرادی با رشته‌های غیرمرتبط به پایه ششم ابتدایی بیاوریم.

باقری در خصوص تأمین کمبود 50 هزار نیروی انسانی برای سال آینده بیان داشت: دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی 10 هزار نفر نیروی انسانی برای آموزش و پرورش سالانه تأمین می‌کند، 8 هزار نفر در آزمون استخدامی گذشته آموزش و پرورش استخدام شدند و انتظار داریم 15 هزار نفر در آزمون بهمن ماه ردیف استخدامی بگیرند و برای مابه‌التفاوت نیرویی که نیاز داریم مخصوصاً در رشته‌های کاردانش و فنی و حرفه‌ای، ناچار هستیم از طریق خرید خدمات و حق‌التدریس نیروهای شاغل، کمبود را جبران کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه شهر تهران امسال 4 هزار نفر بازنشسته دارد، گفت: امسال 700 نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان و 600 نفر از طریق استخدام ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان به آموزش و پرورش تهران اضافه خواهند شد و ما باید از روش‌های دیگری برای جبران کمبود معلم در تهران استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: تمام نیروهای حق‌التدریس که بحث تعیین تکلیف آنها مطرح است سال آینده در تهران سر کار هستند و نباید نگران آینده شغلی خود باشند.

باقری با بیان اینکه 70 درصد نیروهای شهر تهران در متوسطه حق‌التدریس هستند، ادامه داد: برخی از معلمان متناسب با رشته خود تدریس نمی‌کنند و برخی دیگر در سن 50 سالگی به عنوان حق‌التدریس پذیرفته شدند که باید برای این موارد خاص شرایط را احراز کرده و تصمیم درستی بگیریم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۵۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی در این استان، گفت: طی برگزاری کمیسیون ۴۵ پرونده مورد تعیین تکلیف قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، میرمحمد غراوی در تشریح جزئیات برگزاری اولین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران که با حضور مدیران کل سازمان های جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست و امور اراضی استان تهران و سایر اعضا برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه ۴۵ پرونده مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

وی گفت: پرونده‌های بررسی شده مربوط به درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ۱۶ شهرستان استان تهران بود. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران عنوان کرد: پس از بررسی و تبادل نظر در خصوص پرونده های مذکور که مربوط به حوزه اجرای زیرساخت‌های بخش کشاورزی و غیرکشاورزی بود، آرا مربوط به هر پرونده صادر شد. 

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ ها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از روسای سازمان جهاد کشاورزی، ‌امور اراضی، مسکن و شهرسازی، حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • تکلیف جدا شدن فیروزکوه و دماوند و ری از تهران مشخص شد
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد